Μπαμπού: Μια εντυπωσιακή ιδέα για Διακόσμιση

Μπαμπού: Μια εντυπωσιακή ιδέα για Διακόσμιση

  • Το Μπαμπού είναι η νέα τάση για να διακοσμίσει κανείς τον κήπο του αλλα ακόμα και τις γλάστρες του. Το γεγονός ότι πρόκειται για ένα τροπικό φυτό δίνει μια ιδιαίτερη νότα στην διακόσμιση και την αισθητική του χώρου αναβαθμίζοντας την και προσφέροντας μια ευχάριστη αύρα.
    Το Μπαμπού έχει γρήγορη ανάπτυξη χωρίς ιδιαίτερη απαιτήσεις. Πολλαπλασιάζεται από μόνο του μέσα από τις ρίζες του για αυτό μπορεί να δημιουργήσει εντυπωσιακού φράχτες που μπορεί να φτάσουν μέχρι και τα 4 μέτρα ύψος. Ωστόσο πρέπει να έχουμε υπόψην ότι σε περιοχές με πολύ χαμήλες θερμοκρασίες το χειμώνα μπορεί να πάρει μια όψη που θυμίζει ξερό φυτό. Σε τέτοιες περιπτώσεις συνιστούμε κλάδεμμα σε χαμηλό ύψος.
    Στα Φυτώρια Λιθαρή μπορείτε να προμηθευτείτε το δικό σας φυτό Μπαμπού και να δώσετε μια αύρα ανανέωσης στον χώρο καθώς και μία τροπική νότα. Διαθέτουμε διάφορα μεγέθη ανάλογα με τις ανάγκες σας.

    Πατήστε εδώ για περισσότερες πληροφορίες

    Παρακάτω ακολουθούν μερικές φωτογραφίες για να δείτε διάφορες προτάσεις διακόσμισης.

Το Μπαμπού είναι η νέα τάση για να διακοσμίσει κανείς τον κήπο του αλλα ακόμα και τις γλάστρες του. Το γεγονός ότι πρόκειται για ένα τροπικό φυτό δίνει μια ιδιαίτερη νότα στην διακόσμιση και την αισθητική του χώρου αναβαθμίζοντας την και προσφέροντας μια ευχάριστη αύρα.